Tarief Parkeren Vergelijken

Prijsvergelijk Tarieven Parkeren Rotterdam

Op Rotterdam Airport kunt u dichtbij het luchthavengebouw parkeren, zodat u snel en gemakkelijk naar het luchthavengebouw kunt lopen. Let op! Het is niet mogelijk parkeerplaatsen te reserveren. Er is echter ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Rotterdam Airport beschikt over vier parkeerterreinen, P1 (lang parkeren), P2 (kort parkeren), P7 (lang parkeren) en P3 (lang parkeren). Alle parkeerterreinen liggen op loopafstand van het luchthavengebouw. De maximale hoogte van de doorgang is 2,90 meter.

De parkeerterreinen van Rotterdam Airport zijn beveiligd met bewakingscamera's. Bovendien is er surveillance van de beveiligingsmedewerkers van de luchthaven en de marechaussee. De aanwezigheid op en het gebruik van de parkeerterreinen is wel voor eigen risico.

Op alle parkeerterreinen zijn er parkeerplaatsen voor minder validen passagiers gereserveerd. Wij verzoeken u bij gebruik van deze parkeerplaatsen de invalidekaart duidelijk zichtbaar achter de voorruit te plaatsen. Indien op het kort-parkeerterrein (P2) direct voor het luchthavengebouw alle parkeerplaatsen voor minder validen bezet zijn, dan kunt u uw auto ook op een gewone parkeerplaats parkeren. Bij terugkeer van de reis kunt u op vertoon van de inrijkaart, het vliegticket en de invalidekaart de parkeergelden tegen het voor lang parkeren geldende voordelige tarief bij de informatiebalie afrekenen.

Aanbieders Parkeren Rotterdam Airport